Årsmøte for Nora 2013

Tirsdag 12. februar var det igjen duket for årsmøte, og 19 jenter møtte opp i lokalene til Steer Davies Gleave i nærheten av Waterloo.

Møtereferat ble skrevet av Sissel Heiberg og Mari Mo, og dette er sendt ut på mail. Over deilige cupcakes og andre forfriskninger ble årsberetningen for 2012 og Noras økonomiske oversikt gjennomgått. Andre relevante tema som behovet for offisielle retningslinjer ble også diskutert, og mulige aktiviteter for 2013 ble foreslått. Her ble blant annet vinsmaking, kunstutstilling, guidet gåtur og nettverkskveld nevnt.

Det var et bredt ønske om å beholde årsavgiften på £25, og det ble samtidig vedtatt at budsjettet skal økes for de neste årene slik at det økonomiske overskuddet skal bli tilbakeført til Noras medlemmer.

Styrevalg for 2013 ble avholdt, her ble Ina Jørgensen valgt inn som fast kasserer og Ingrid Hårstad som nytt styremedlem for de neste to årene. Disse to sammen med sittende styremedlem Marte Skagestad utgjør styret for 2013. Avtroppende styremedlem Linn V. Thon ble takket for flott innsats og engasjement gjennom to år, og de fleste av møtedeltakerne dro videre til en nærliggende pub for avslutte kvelden med et glass vin.

Vi takker alle som møtte opp på årsmøtet og gleder oss til sammen med de flotte medlemmene bidra til at 2013 blir et fantastisk Nora-år!!!

Nytt og gammelt styre: fra venstre Linn V. Thon, Ingrid Hårstad, Marte Skagestad og Ina Jørgensen

Nytt og gammelt styre: fra venstre Linn V. Thon, Ingrid Hårstad, Marte Skagestad og Ina Jørgensen

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s