Marsmøte for jenter i London: Nettverksaften

Hei alle sammen!

Da er det snart tid for nytt treff, dette blir nettverksaften som i tidligere år har vært arrangert med stor suksess! Enten du er relativt ny i Nora eller du er et trofast medlem som ønsker å møte igjen gamle kjente og knytte nye kontakter er dette en hyggelig mulighet til å lære mer dine medsøstre i London! Kanskje møter du noen som har lik bakgrunn eller de samme interesser som deg, noen som har tips angående karrieremuligheter eller noen du rett og slett bare finner en god tone med.

Denne gangen skal det foregå på Nordic Bar i Fitzrovia, sentralt i London. Vi har booket et rom som vi får for oss selv første halvdel av møtet, her vi kan flytte rundt med jevne mellomrom for effektiv nettverking!

Dato for møtet er tirsdag 12. mars, og vi satser på å møtes fra kl 19.00, for litt god drikke og «speed-nettverking».

Vi stiller som vanlig med noen flasker vin, og melder videre med glede at det på tirsdager er halv pris på alt av husets vin og øl! Og for de som har lyst på noe å spise kan Nordic Bar lokke med en skandinavisk-inspirert og meget sympatisk priset meny.

Pris for deltakelse på møtet er £10 for ikke-medlemmer, og gratis for medlemmer. Se kontodetaljer under om du vil betale dette på forhånd, ellers kan dette betales i kontanter på dagen.

Nærmeste tubestasjon er Tottenham Court Road, se kart

Bindende påmelding kan sendes til norailondon@gmail.com og betaling til Nora’s konto, Lloyds TSB, sort code 309870, kontonr.00727915. innen 8. mars, da vi må vite ca hvor mange vi blir. Fint om du kan merke betalingen med navnet ditt.

Vi minner også om årets uforandrede medlemsavgift på £25 som også kan settes inn på samme konto hvis du vil bli medlem.

Vi vil gjerne forberede en kort profil på deltakerne slik at vi alle kan få litt bakgrunnsinformasjon om hverandre, se under. Det hadde vært kjempefint om dere som kommer kunne fylle inn dette når dere svarer på om dere vil være med, så kan vi samle sammen informasjonen og distribuere den til dere når vi sees!

Navn:
Yrke/beskjeftigelse:
Interesser:
Hvor lenge har du vært i London?
Hvor lenge har du vært med i NORA?
Hva ønsker du å få ut av nettverkskvelden?

Vi gleder oss til møtet og håper å se mange av dere der!

Se også arrangementet på Facebook.

nordicbar

nordic_bar_20403

Laksesmorbrod

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s