Noras årmøte – nytt styremedlem

Hei alle Nora-jenter,
 
Godt nyttår fra Nora-styret! Vi håper dere har hatt en fin og avslappende juleferie.
Da er 2013 lagt bak oss, og vi nærmer oss Noras årsmøte og valg av nytt styre.

Per i dag sitter styret for to år og «stillingen» består av å organisere månedlige møter og eventuelle tilleggsmøter, besvare og videresende henvendelser, drift av blogg, Facebook og Linkedin, samt noe kontakt med andre norske organisasjoner i London. Vi vil også fremlegge forslag på årsmøtet om å åpne for både ett- og to-års stillinger, så ta kontakt med oss dersom du kunne vært interessert i å sitte i ett år (med mulighet for forlengelse).

Som Nora-leder møter man utrolig mange koselige, flinke og interessante norske jenter, får kontakt med andre norske organisasjoner i London og har en veldig god oversikt over hva som skjer i London på tirsdager!

Egenskaper et styremedlem trenger er godt humør, organisatoriske evner, gode kommunikasjonsevner og tid til å gå på de månedlige møtene, samt å møte de andre i styret omtrent en gang i måneden. Tilgang til møtelokaler er et pluss.

Hvis dette kan være noe for deg så meld din interesse nå, eller foreslå jenter som du mener passer til rollen!

Nytt medlem i styret velges på årsmøtet den 4. februar og den valgte tiltrer direkte. Opplæring vil bli gitt, men alt av nye ideer verdsettes også!

Interesserte, og alle med spørsmål (helt uforpliktende), kan kontakte Ingrid eller Marte, enten på mail til norailondon@gmail.com, eller gripe tak i oss på januarmøtet den 14. januar.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s