NORAS ÅRSMØTE – 4. februar på KFUK-hjemmet i Holland Park‏

Hei alle Nora-jenter,

Da er det snart klart for årets viktigste og mest spennende møte, nemlig årsmøtet!

Møtet vil i år holdes på KFUK-hjemmet i Holland Park, tirsdag den 4. februar, kl. 19.00. Møtet er flyttet frem en uke i forhold til vanlig møtedag men vi håper det likevel passer for så mange som mulig. Se her for kart. Nærmeste tube-stasjoner er Holland Park og Shepherd’s Bush. Det vil bli lett servering, te og kaffe, og muligens litt norsk godteri.

Dersom du vil bidra med eventuelle forslag til større endringer i hvordan NORA drives vil vi gjerne motta dette på forhånd, senest den 30. januar, slik at vi kan gå gjennom det før vi legger det fram på møtet. Vi vil gjerne unngå at større, avgjørende forslag først blir tatt opp og avgjort på selve årsmøtet da det som regel er en minoritet av medlemmene som deltar her.

Vi vil også veldig gjerne få be om litt hjelp på årsmøtet i år, som i fjor. Vi trenger frivillige til å stille opp i følgende roller:

Ordstyrer
Referent

Send oss en e-post hvis du har mulighet og lyst til å hjelpe oss med dette, så vi kan bli enige på forhånd! Vi i styret hadde satt særdeles stor pris på å få hjelp til dette, da det er vanskelig å gjøre alt på egenhånd.

Vi tar gjerne imot ideer til nye aktiviteter i året som kommer, både om du vil gjenta tidligere møter eller hvis du har forslag til nye temaer. Forslag, både angående aktiviteter og Nora generelt, sendes til oss i styret innen torsdag 30. januar. Vi vil så ta kontakt for å avklare eventuelle detaljer.

Årsmøte i Nora 2012

Årsmøte i Nora 2012

Vi velger også nytt styre på årsmøtet. Marte har sittet i sine to år og Ingrid har sittet kun i ett år men vil tre ut av styret nå da hun ikke har anledning til å delta på møter i tiden fremover. Det må derfor velges inn et helt nytt styre på årsmøtet (det sittende styret vil være tilgjengelig til å bistå og veilede den første tiden dersom ønskelig.) Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du er interessert, eller bare ønsker mer informasjon om dette. Det er selvfølgelig helt uforpliktende!

Påmelding per e-post til norailondon@gmail.com innen torsdag 30. januar. Møtet er gratis for medlemmer, og koster £10 for ikke-medlemmer, dette dekker servering under møtet og litt vin på en nærliggende pub etter møtet for å feire nytt og avgått styre.

Vi håper mange av dere har mulighet til å komme og være med på å forme NORA videre!

Mvh

Ingrid og Marte

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s