Novembermøtet: Nora On Ice!

Hei alle sammen,

vi håper dere har det bra og nyter det varme høstværet. Det går likevel mot kaldere tider så vi vil offisielt åpne vintersesongen med skøytegåing på novembermøtet!

Nora har arrangert skøytekveld flere ganger tidligere med stor suksess, denne gangen blir det på den koselige skøytebanen utenfor Natural History Museum, og vi spanderer inngangen for våre medlemmer. Vi møtes på «The Café Bar» som ligger på langsiden av skøytebanen og inntar litt «liquid courage» før vi får tilpasset skøyter og får ca 50 minutter på isen. Kvelden blir rundet av på en pub i området.

Natural-History-Museum-Ice-Rink

Tid: Tirsdag 12. november kl. 19:00
Sted: «The Café Bar» ved Natural History Museum Ice Rink på Cromwell Road, SW7 5BD (se kart her), nærmeste tube er South Kensington
Pris: Gratis for medlemmer, £15 (billettpris) for ikke-medlemmer (betales til Noras konto i Lloyds TSB, sort code 309870, kontonr. 00727915 på forhånd, eller kontant ved oppmøte).
Påmelding: innen fredag 1. november. Vi må forhåndskjøpe billettene så det er viktig at alle som melder seg på dukker opp eller sier fra innen påmeldingsfristen dersom man blir forhindret.

Enten du ligner Sonja Henie eller Bambi på isen håper vi å se deg 12. november, så bli med på en morsom kveld i koselige omgivelser!

bambi-on-ice

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s