Årsmøte NORA januar 2012

Med god oppslutning var det duket for årsmøte i NORA, tirsdag den 10.januar 2012. Referat og årsrapport er sendt ut per e-post til medlemmene, men i korte trekk så ble kontigenten endret grunnet god økonomi fra £35 for nye medlemmer til £25 for både nye og eksisterende medlemmer.
Videre takket Bianca Wessel for seg etter 2 år i styret og Marte Skagestad ble enstemmig valgt inn for 2 nye år. Linn Verde Thon har sittet i 1 år og vil sitte i 1 år til med Marte. Bianca foreslo å ha kasserer som et eget verv i tillegg til styret. Hege Nordahl ble enstemmig valgt som kasserer og vil sitte inntil videre. Bianca foreslo også å drifte bloggen videre, og dette ble også enstemmig vedtatt.
2011 ble oppsummert og nye forslag til 2012 ble delt, alt fra Nettverkskveld, Filmkveld, Champagnesmaking til Isdans og Polo kamp. Så blir det opp til styret og festkomiteen og iverksette de ulike ideene. Kvelden ble rundet av på pub, med vin i glassene og med en god stemning for det nye året.

Her følger et lite knippe bilder tatt av vår fotograf og medlem, Ellen Merete Hagen. Klikk på bildet for å se det større eller se flere bilder fra kvelden på Facebook.

Legg igjen en kommentar!

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s