Oppsummering NORA årsmøte 9.februar 2010

Da er det slutten på nok et år for NORA-styret og vedlagt følger en oppsummering fra NORA 2009 og hva vi gikk gjennom på årsmøtet 9. februar.

Styre
Etter to år i styret, gikk Cecilie av. Vi takker for strålende innsats og ønsker henne lykke til videre. Cecilie etterfølges av Bianca Wessel som skal samarbeide med Anette i 2010.

Budsjett og medlemsavgift
NORA har gjennom 2009 gått med et lite overskudd. Inntektene kommer først og fremst gjennom medlemsavgiften og ekstra betalinger ved arrangementer som krever større utgifter. Overskuddet går til løpende utgifter til hvert møte samt sponsing til julebordet og andre evenementer slik at medlemmene får rimeligere pris som for eksempel til vinsmakings kveld.

Når det gjelder medlemsavgiften ble det enstemmig vedtatt å heve prisen til £25 for eksisterende medlemmer, mens vi beholder prisen på £35 for nye medlemmer. Dette er fremdeles et veldig godt tilbud, med spennende temakvelder, sosiale kvelder og tilgang på et veldig godt norsk nettverk og selvfølgelig litt vin etc.
Medlemsavgiften kan betales kontant ved oppmøte eller ved overføring til NORA’s konto: Nora, Lloyds TSB, sort code 309870, kontonr. 00727915.
Ikke medlemmer må betale en drop in pris på £10 pr. gang. Da kan man bli med på møter for å se om dette er noe som kan passe. Velger man så å bli medlem vil de £10 trekkes fra £35.

NORA på nett
Det ble vedtatt å oppdatere og utvikle websiden til NORA. Vi ønsker å få inn et forum hvor medlemmene kan møtes å snakke sammen utover møtene. Et sted vi kan ha en markedsplass og andre tema for diskusjon. Vi vil også fortsette å kommunisere via email (norailondon@gmail.com) samt Facebook (http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/group.php?gid=2367649752&ref=ts) .

NORA logo og bag
Hanne Lund har sagt seg villig til å diskutere muligheten for at vi kan få laget vår egen øko-bag. Denne kan medlemmene kjøpe samt vil være en fin gave til eksterne foredragsholdere.
I denne forbindelse ble det bestemt å utlyse en ”konkurranse” til medlemmene våre der vi ber om forslag til en ny oppdatert NORA LOGO som kan brukes på øko-bagen og på hjemmesiden vår.
Vi har allerede fått inn et par meget gode forslag men flere mottaes med stor takk!

Møterom
Ettersom Cecilie forsvinner ut av styret mister vi også tilgangen på flotte møterom om hun da ikke er tilstede. Vi ønsker derfor å be medlemmene våre om å komme med forslag på hvor vi kan samles de gangene det er nødvendig med et rom med møteromsfasiliteter ved foredrag etc. Hvis noen av dere har mulighet til å stille møterom til disposisjon for NORA i ny og ne er vi dypt takknemlige for det! Send oss gjerne en e-mail med detaljer slik at vi kan bygge opp en liste over møteroms muligheter.

Vidersendelse av nyhetsbrev per e-mail
Styret har ved flere anledninger fått henvendelser fra medlemmene våre om at de synes det er overflødig at NORA videresender nyhetsbrev fra NBCC, Den Norske Klub og Den Norske Ambassaden. Mange av dere er allerede registrert for disse nyhetsbrevene direkte. Så for å unngå unødvendig mye e-mail fra NORA ble det derfor bestemt at NORA skal slutte med vidersending av disse nyhetsbrevene. Det vil bli sendt ut en egen mail på dette, der vi oppfordrer de som ønsker å registrere seg direkte.

Året som kommer
Vi hadde fremdeles en del ideer igjen fra tidligere år, og fikk også inn noen nye. Disse ble gjennomgått så lista over forslag for temakvelder og sosiale treff for året som kommer ser foreløpig slik ut:

Temakvelder:

 • Foredrag om brystkreft
  Besøk på Thames Barrier
  SPAkveld på Cupcake http://j.cupcakemum.com
  Luxury footwear for women – Private viewing http://www.nicolina-nline.com
  We are heard http://www.weareherd.co.uk
  NORA resirkulrerer -med kles og utstyrsbytte.
  Besøk i studio hos en norsk klesdesigner m. fotoinnslag
  Omvisning på BBC, evt foredrag av en BBC-regissør
  En kveld som studio-publikum for et TV-program
  London Walk
  Aveda hudprodukter
  Norsk forfatter foredrag/kveld
  Sosiale treff
  Skøytekveld på Somerset House
  Konsert med norsk band/teater/kunst
 • Send gjerne inn flere forslag til tema kvelder – vi sender dere en oppdatert liste etter hvert.

  Cecilie, Anette & Bianca

  Legg igjen en kommentar!

  Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

  WordPress.com-logo

  Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

  Twitter-bilde

  Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

  Facebookbilde

  Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

  Kobler til %s